Over Léon Oele

Even voorstellen: ik heet Léon Oele, ik ben geboren in 1977 en sinds 1998 vlieg ik met KLM, als steward (de mannelijke variant van stewardess;-), de wereld rond.

In september 2013 startte ik naast het vliegen, de deeltijd HBO-opleiding MIC (Media, Informatie & Communicatie) aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik koos voor het uitstroomprofiel Informatie & Media. Binnen 3.5 jaar haalde ik mijn bachelor’s degree in Information Management. Ik studeerde af in april 2017.

Informatiemanagement gaat in brede zin over het zoeken, vinden, organiseren, structureren en onsluiten (terugvindbaar maken) van allerhande informatie; hoofdzakelijk binnen organisaties. Digitale transformaties (digitalisering/automatisering) en kennismanagement staan daarbij centraal. Een actueel, relevant en belangrijk werkveld.

In 2014 startte ik dit blog (Info-Pro on the go) vanuit een opdracht binnen de opleiding. Ik leerde zo zelfstandig werken met het CMS van WordPress.

De onderwerpen waar ik in mijn vrije tijd graag over blog zijn: Reizen, Taal (spelling, digitale communicatie en copywriting) en Informatiemanagement.

 

Léon Oele

One Comment on “Over Léon Oele

  1. Pingback: *Hé, wat doet mijn foto daar??!* – Info-Pro on the go

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: