Over Léon Oele

Even voorstellen: mijn naam is Léon Oele, ik ben geboren in 1977 en vlieg sinds 1998 bij KLM als steward (de mannelijke variant van stewardess;-)). Ik doe dat nog steeds met veel plezier.

In september 2013 startte ik naast het vliegen, de deeltijd HBO-opleiding MIC (Media, Informatie & Communicatie) aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik koos voor het uitstroomprofiel Informatie & Media. Binnen 3.5 jaar haalde ik mijn allereerste bachelor’s degree in Information Management. Ik studeerde af in april 2017.

Informatiemanagement gaat in brede zin over het zoeken, vinden, organiseren, structureren en het onsluiten (terugvindbaar maken) van informatie; hoofdzakelijk binnen organisaties. Digitale transformaties en Kennismanagement binnen organisaties staan daarbij centraal. Een actueel, relevant en belangrijk werkveld dus.

In 2014 startte ik dit blog (Info-Pro on the go), omdat de Nederlandse taal, Reizen en Informatiemanagement in de praktijk mij enorm fascineren. Ik leerde zo zelfstandig werken met het CMS van WordPress.

De onderwerpen waar ik over blog zijn: reizen, taal/communicatie, informatie(management), online en data.

 

Léon Oele

One Comment on “Over Léon Oele

  1. Pingback: *Hé, wat doet mijn foto daar??!* – Info-Pro on the go

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: