Wat doe ik nou eigenlijk?

Wat ik doeSinds september 1998 werk ik dus als steward bij KLM. Na 20 jaar doe ik dat nog steeds met erg veel plezier. Het is een zeer afwisselende baan (elke vlucht weer een andere bestemming met een ander team) die me veel vrije tijd biedt. Ik heb door het grote netwerk van KLM al heel erg veel van de wereld mogen zien en ik krijg er nog voor betaald ook!

In september 2017 ben ik naast het vliegen bij het mediabureau Mediaxplain* in Amsterdam begonnen als Office Manager. Dat doe ik 1 dag in de week. Een mooie kans om ook eens andere werkervaring op te doen in het bedrijfsleven met elke week dezelfde collega’s. Een mooi bedrijf om voor te mogen werken.

Omdat ik het leuk vind om teksten te schrijven, probeer ik waar kan in mijn vrije tijd deze blogpagina bij te houden. Ik schrijf graag over Informatiemanagement, Reizen en Schrijven (taal, communicatie, copywriting). Het is maar net welke vraag ik krijg en waardoor ik word geïnspireerd. Naast mijn hobby hardlopen, de kinderen, mijn partner en mijn sociale leven schiet het er nogal eens bij in om met wat nieuws te komen. Maar ik ga er mijn best voor doen! To be continued…….

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: